23. listopadu 2012

Příští týden bude vydán nový firmware pro Huawei Ascend G300

Dnes se na anglickém fóru Vodafone (poslední zpráva na odkazované stránce) objevila potěšující novinka - ve středu, 28. listopadu 2012, bude vydán nový firmware pro Huawei Ascend G300, který opraví poškozený slovník v systému a další nalezené problémy. Tento firmware tak snad konečně zpraví nejpalčivější problémy, které byly nalezeny v posledním doposud vydaném firmware, který nese označení B937, a který systém aktualizoval na ICS.

Nově vydaný firmware pak ponese označení B952, a jak je zmíněno výše, bude vydán již následující středu. Datum dostupnosti je stanoven pro přístroje koupené ve Velké Británii, kdy se objeví pro modely české se zatím neví. Pevně věřím, že to bude co nejdříve. Pravděpodobně bude tento firmware dostupný pouze pro modely koupené u Vodafone. Pro modely z volného prodeje je totiž poslední firmware s označení B894, který neobsahuje ICS, ale pouze GB.

5 komentářů:

  1. Právě dnes jsem si naplánoval downgrade na GB - že bych ještě počkal? ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. No a pokud jeste v mobilu od vodafonu nemam B937 který systém aktualizoval na ICS, budu muset prvni upgradovat na B937 a pak az na B952 ? Čili postupně ? Netušíte pánové ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nikdo zatím neví. Uvidíme, co se bude dít ve středu ;)

      Vymazat
  3. Hledám Downgrade pro B952(ICS na GB) na Huawei jsem nepochodil.

    OdpovědětVymazat