17. července 2012

Byl vydán nový firmware pro Huawei Ascend G300

Dnes, 17. července 2012, byl uvolněn pro české uživatele Huawei Ascend G300, nový firmware, tentokrát s označením B892 (celé označení firmwaru U8815V100R001C02B892).

Zatím nebyly zveřejněny oficiální informace o novém firmwaru, proto se přesně neví, co firmware přináší, nejvíce informací o firmwaru se tak dá dočíst (v češtině) z androidforum.cz.

Podle prvních zjištění byly opraveny především chyby "pod kapotou". Po instalaci firmwaru se zrychlil celý systém, mobil reaguje o něco rychleji, senzorové klávesy reagují opět o něco lépe a osobně jsem zaregistroval po instalaci i rychlejší odezvy aplikací od Google.

Bohužel změnit typ vyzvánění z postupně rostoucího na klasické stále bohužel nejde.

11 komentářů:

  1. netušíš zda tento firmware řeší i samovolné tovární resety?

    OdpovědětVymazat
  2. No mě se mobil taky dvakrát sám od sebe restartoval do továrního nastavení, pomohlo mi zakázání "rychlého startu" (Nastavení -> Aplikace -> Rychlé zavedení systému (odškrtnout)), od té doby OK, ale nevím, zda je to 100% řešení, mě ale pomohlo.

    Pevně věřím, že tento problém řeší i tento firmware, ale nechce se mi to samozřejmě zkoušet s přihlédnutím, že bych přišel např. o nastavení aplikací a savy her (ostatní mám zálohováno).

    OdpovědětVymazat
  3. Rychlý start sem měl vypnut a stejně se telefon resetoval. Dávám telefonu poslední šanci s tímto firmware, je to fakt otravný to obnovovat. Jinak jsem s telefonem spokojen, tak bych se ho nerad vzdával.

    OdpovědětVymazat
  4. Já už mám kluci oficiální ICS na G300 ;)) pohodlně staženej, a mám výhodu v tom, že tam nemám předinstalované app :) kdyžby jste chtěli link, rád pošlu ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Me by link s návodem zajímal
    :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mám 10 hodin nový firmware - a nabidl ho VODAFONE - MAM HO OD VODAFONE TEN MOBIL.zatim zadna chyba .... docela jsem se bál si ho pustit do mobilu /ten nový firmware/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, mobil je s každým novým firmwarem lepší a lepší ;)

      Vymazat
  7. Tady máš ten link na to ICS :) mě funguje bezvadně ;))
    http://www.modaco.com/topic/355851-ics-found-u8815-b927-rom/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak zkouším instalovat nový firmware z B8815 na B892 a už se 4 hodiny vypíná a jinak se nic neděje, hlásí "vypínání". Co s tím, poradíte?

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj mám stažený Firmware B937 přímo o vodafonu, ale telefon je nějak pmalejší a RAM se my hned plní i když zastavím aplikace.Co stím?

    OdpovědětVymazat
  10. NEMÁTE NÁHODOU NEKDO TU APPKU,CHCE TO PŘES WIFI A TU MOŽNOST NEMÁM

    OdpovědětVymazat