14. března 2010

Nový vzhled

Jak jste si jistě všimli, změnil jsem přibližně po roce vzhled svého blogu. Google totiž po delší době zveřejnil nové vzhledy pro svůj blogovací systém - blogger.com. A to nejen vzhledy jako takové, ale zveřejnil i nástroj, pomocí kterého tyto vzhledy můžete pružně měnit dle svých přání a vytvořit si tak vzhled vlastní (upravovat lze oprvdu hodně věcí), základní informace najdete zde. Bylo zveřejněno i krátké instruktážní video, které si můžete prohlédnout níže.






Nakonec jsem si vybrat tento šedý vzhled. Pevně doufám, že se bude líbit, za podnětné připomínky budu jako vždy rád. Do stránky jsem opět začlenil widget "Pravidelní čtenáři", tento widget totiž nejprve nefungoval v Opeře ( asi díky ne zcela dobře napsanému vzhledu ), nyní je funkční i v Opeře 10.1, tak pevně doufám, že s ním již nebudou problémy.

Díky integrovanému nástroji jsem mimo jiné mohl i zúžit pravý sloupeček, který již tak zbytečně nezabírá místo. Možnosti integrovaného nástroje jsou však daleko větší. Můžete si třeba u každého vzhledu určit, zda-li jej chcete mít jedno sloupcový, dvou sloupcový, tří sloupcový a podobně. Všem uživatelům Bloggeru tak rád doporučím tento nástroj i s novými vzhledy ( nových vzhledů je celkem 15 ).

Žádné komentáře:

Okomentovat