6. července 2010

Repozitář pro Mandrivu 2010 Spring

Jak možná víte, pár týdnů až měsíců jsem aktivně spravoval svůj vlastní repozitář pro Mandrivu 2010. Z důvodu nedostatku času (připravoval jsem se na státnice) jsem jej přestal aktivně spravovat a pouze jsem v něm ponechal vytvořené balíčky, repozitář je aktivní do dnešních dnů a více o něm se můžete dočíst i na mém blogu.

Dneska jsem se definitivně rozhodl, že ve tvorbě balíčků (resp. v jejich vytváření ze zdrojových balíčků na Cookeru) budu pokračovat. Balíčky však již budu tvořit výhradně pro 32 bitovou Mandrivu 2010 Spring, tedy pro tu, která bude vydána pravděpodobně 8. července tohoto roku. Z tohoto důvodu tedy ještě není repozitář dostupný a bude zprovozněn v následujících dnech po vydání Mandrivy 2010 Spring, o všem budete informováni na mém blogu. Jelikož se jedná o novou verzi Mandrivy, tak i repozitář bude zcela nový, proto si jej budou muset všichni přidat,  návod naleznete samozřejmě zde na blogu jakmile bude repozitář zprovozněn.

Repozitář poběží opět na Dropboxu. Budu na něj dávat pouze software, který se nachází na Cookeru a není problém jej tedy předělat pro Mandrivu 2010 Spring.

Důrazně nedoporučuji můj repozitář používat v jiné verzi Mandrivy, než pro kterou verzi je určen, za případné problémy si tak může uživatel sám. Taktéž bych rád zdůraznil, že software z mého repozitáře instalujete zcela na vlastní zodpovědnost, já balíčky nevytvářím, pouze přebaluji z těch, které jsou na Cookeru. Pokud Vám tedy balíček jde nainstalovat, ale aplikace se chová nekorektně, není chyba na mé straně, v tom případě se obraťte na tvůrce software.

Žádné komentáře:

Okomentovat