13. prosince 2009

Dropbox 0.7.79

Včera, 12. prosince 2009, vyšla nová stabilní verze klienta pro DropBox, tentokrát ve verzi 0.7.79.

Mezi novinky patří synchonizace v LAN síťi, dále pak byla vylepšena stabilita klienta, také byla snížena jeho paměťová náročnost a v neposlední řadě byla vylepšena i výkonnost klienta. Instalační soubory s více informacemi najdete zde.

Instalace nové verze v Mandrivě je velmi jednoduchá, nejprve ukončete synchornizaci kliknutím na ikonku Dropboxu pravým tlačítkem a výběrem možnosti "Stop Dropbox" z kontextové nabídky (ikonka by měla zmizet). Poté smažte adresář .dropbox-dist z Vašho domovského adresáře. Nakonec stáhněte tento archív(pro 32 bitové systémy, pro 64 bitové systémy), rozbalte jej a jeho obsah nakopírujte do Vašeho domovského adresáře. Nyní se odhlaste a znovu přihlašte.

Pokud nemáte klienta vůbec nainstalovaného, musíte jej samozřejmě nejprve nainstalovat, a poté provést případně aktualizaci.

Po přihlášení by se Vám měl spustit Dropbox v nové verzi. Výše uvedené platí jen pro linuxové distribuce, instalace na jiných platformách se liší a je dostupný instalátor.Uživatelé linuxových distribucí mají výhodu v tom, že pro ně existuje i 64 bitová verze klienta, pro Windows a MacOS taková verze neexistuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat